Autopeltiosien erikoisliike

Tarjoamme uudet peltiosat kaikkiin automerkkeihin. Toimitamme edullisesti täydelliset kolarikorjauspaketit.

Ajovaloumpiot | Xenonvalot

Tuomme maahan valoja ja vilkkuja kaikkiin henkilö- ja pakettiautoihin. Meiltä saat autoosi näyttävät valot.

Puskurit, Peilit ja Maskit

Kaikki osat Carkoneen maahantuontia. Täyden palvelun kokonaisratkaisuja.

Puhaltimet, Lauhduttimet ja Jäähdyttimet.

Nyt kaikki osat samasta paikasta. Toimitamme varaosasi vaivattomasti perille saakka.

Tervetuloa Varaosakaupoille

Oman maahantuontimme avulla tarjoamme laajan valikoiman laadukkaita varaosia.

⇐ Edellinen sivu

Myynti- ja toimitusehdot
 

TERVETULOA JOUSTAVAAN JA NOPEAAN PALVELUUN!

MYYNTIHINNAT

Hinnat ovat netto-hintoja, sitoumuksetta vapaasti varastoissamme. Uudet osat sisältäen ALV:n 24 %. Emme vastaa luettelossa mahdollisesti esiintyvistä virheistä. Hinnat ovat julkaisupäivän hintatason mukaiset. Pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin. Kaikki hinnat koskevat yhtä kappaletta ellei toisin mainita.

TILAUSTAVAT

Verkkokauppa:
Helpoin ja nopein tapa tehdä tilaus. Lisää haluamasi tuotteet ostoskoriin. Valittuasi haluamasi tuotteet siirry kassalle. Valitse toimitustapa. Täytä asiakastiedot ja hyväksy toimitusehdot. Valitse maksutapa ja sieltä siirry maksamaan. Tilaus on perillä välittömästi, ja saat sähköpostiisi tilausvahvistuksen. Toimitamme tilaamasi tuotteet valitulla kuljetusmuodolla tilatusta tuotteista riippuen.

Sähköpostitilaus:
Helppo tapa tehdä kysely tuotteesta on sähköposti. Saatuasi haluamasi informaatio voit tehdä tilauksen suoraan verkkokaupasta. Kaikki osat eivät ole välttämättä verkkokaupan piirissä johtuen siitä, että ne ovat käytettyjä B-pisteosia.

Puhelintilaus:
Ota yhteys puhelimella. Jos emme heti vastaa, otamme teihin yhteyttä mahdollisimman pian. Puh. 0400 582055.

MAKSUTAVAT

Ostokset on mahdollista maksaa seuraavilla maksutavoilla.

Verkkopankki: Maksusuoritus tilausta tehtäessä verkkopankkisi kautta.

Lasku: Postitse tuleva lasku. Vain yritysasiakkaat sekä muut laskutussopimuksen kanssamme tehneet asiakkaat. Laskutustamme hoitaa Trust laskutus/perintä Oy. Laskutuslisä 3€.

Tilauksen jälkeen saat aina tilausvahvistuksen sähköpostiisi. Mikäli noudat ostamasi tuotteet itse suoraan varastolta, maksutapa on käteinen. Muistathan, että tavaran toimituksen edellytys on maksusuoritus.

TOIMITUS

Pyrimme lähettämään tuotteet mahdollisimman pian, yleensä seuraavan päivän kuluessa. Pidätämme oikeuden siihen, että tuote on myyty loppuun tai sitä ei ole enää saatavissa tavarantoimittajiltamme. Mikäli jonkin tuotteen saatavuus on loppu tai pitkittyy kohtuuttomasti, pidätämme oikeuden yksipuolisesti perua osia tilauksesta.Tällaisessa tilanteessa merkitsemme laskuun kaikki ne tuotteet jotka seuraavat perässä jälkitoimituksena, tai sitä ei ole saatavissa.

Mikäli haluat perua tilauksen voit tehdä sen ilman kustannuksia sähköpostitse tai soittamalla. Peruutus tulee tehdä mahdollisimman pian, viimeistään seuraavana päivänä tilauksesta klo. 12.00 mennessä.

RAHTI- JA TOIMITUSMAKSUT

Toimitukset lähetetään Matkahuollossa, Postissa tai autorahtina. Verkkokaupassa ennen maksutapahtumaa saat tuotteelle automaattisesti sille sopivan ja edullisimman kuljetusmuototarjouksen. Kun hyväksyt sen, toimitamme tilaamasi osat haluamaasi osoitteeseen. Mikäli rahtiehdotus ei ole toiveittesi mukainen ota yhteys myyjään.Toimitamme tuotteet aina tuotteelle parhaiten sopivalla kuljetuksella.

Jälkivaatimuksena toimitettaviin lähetyksiin lisätään bussiennakko/ postiennakkomaksu 7,50€. Rahtihinnoittelu on valmiiksi neuvoteltu kiinteähintainen alla esitetyn taulukon mukainen.

 Kuljetusmuodot  Maksu  Tuotteiden luokittelu
 Matkahuolto alkaen
10,82 €  tuotteen mukaan
 Erilliskäsittelymaksu  8,68€  tuotteen mukaan
 Autorahti kotiovelle
29,90 €  tuotteen mukaan
 Autorahti kotiovelle
39,90 €  tuotteen mukaan
 Autorahti kotiovelle
52,90 €  painavat/suuret tuotteet
 Laskutuslisä  3,00€  Postissa tuleva lasku
 Bussiennakko  7,50€  Jälkivaatimustoimitukset

VAIHTO- JA PALAUTUSOIKEUS

Mikäli olet tilannut sopimattoman tuotteen, voit vaihtaa sen toiseen tuotteeseen. Palauttamasi tuotteen tulee luonnollisesti olla käyttämätön ja myyntikuntoinen. Palautuksesta aiheutuneet kustannukset, kuten rahti, toimitus- ja pakkauskustannukset maksaa palauttaja. Kaupan peruuntuessa emme palauta rahtikustannuksia emmekä kaupasta mahdollisesti syntyneitä provisio tai transitiomaksuja. Mikäli tuote on jo toimitettu tai matkalla asiakkaalle, niin tuotteen hinnasta palautetaan takaisin enintään 80%. Erikseen tilatuilla tuotteilla ja speciaalituotteilla jotka eivät ole ns. varastotuotteita ei ole vaihto eikä palautusoikeutta. Mikäli palautat tuotteen, on hyvä täyttää palautuskortti. Näin nopeutat palautuksen käsittelyä. Palautukset lähetettävä aina varastollemme Oulaisiin.

TAKUUT

Uusilla varaosillamme on 1 vuoden takuu materiaali- ja valmistus virheiden suhteen. Takuu ei korvaa normaalia kulumista, eikä virheellisestä asennuksesta johtuvia vahinkoja. Takuu ei koske erikseen autoon kytkettäviä sähkökomponentteja. B-osien takuu koskee ainoastaan testattuja osia.

VAHINGOITTUNUT LÄHETYS

Autorahti:                                                                                                                           Tarkasta tuotteet välittömästi rahdin kuljettajan kanssa kun ne jaetaan jako-osoitteessa. Mikäli lähetys on kuljetuksen aikana rikkoutunut tai vahingoittunut, merkitse kuljettajalle jäävään rahtikirjaan mahdollinen reklamaatio tuotteissa havaisemistasi virheistä. Mikäli reklamaatiota kuljetusvauriosta ei merkitä rahtikirjaan (lakisääteinen) siirtyy vastuu vahingosta tavaran vastaanottajalle. Ota tämän jälkeen heti yhteyttä myyjään. Tarkastamme aina tuotteiden virheettömyyden ennen tilauksen lähettämistä. Pakkaamme kaikki tuotteet asianmukaisesti minimoidaksemme vahingoittumiset. Emme vastaa kuljetuksessa aiheutuneista vahingoista.                     

Matkahuolto tai postilähetys:                                                                             Matkahuollon tai postin kuljetuksen yhteydessä paketit voivat vaurioitua. Pakettia noudettaessa kannattaa tarkastaa sen kunto virkailijan ollessa paikalla. Mikäli vaurioita havaitaan, tee heti asiasta vahinkoilmoitus. Ota tämän jälkeen yhteyttä myyjään.

TUOTETIEDOT

Osien sopivuus on varaosavalmistajien ilmoittama. Auton valmistajien ja osavalmistajien merkki- ja mallinimityksiä on käytetty pelkästään viitteenä, eikä siis edellytä osien olevan alkuperäisvalmisteita. Luettelon tuotekuvat ovat viitteellisiä, eivätkä välttämättä vastaa täydellisesti myynnissä olevaa tuotetta. Mikäli Euro Carkoneen sivuilla olevissa hinta- ym. tiedoissa esiintyy kirjoitus-, laskenta- tai muita virheitä, Emme ole velvollinen toimittamaan tuotteita näiden virheellisten tietojen mukaisesti. Tilaaja päättää haluaako hän toimituksen korjatuin ehdoin ja tiedoin.Sivun alkuun ⇑